Råne Älvdals Yogastudio i Överstbyn

Råne Älvdals Yogastudio, Överstbyn 228, hittar du rakt in från Nestor's Café. Det finns golvvärme, yogamattor och filtar till utlåning. Ange när du anmäler dig om du behöver låna yogamatta.

Alla klasser är öppna för alla yogautövare, nya som vana, och instrueras på ett sådant sätt att du lätt sjunker in i en starkt fördjupad kroppsnärvaro, vilket gör dem avancerade i sin enkelhet. Instruktioner designade att kalibrera lättillgängliga ställningar utifrån kroppssensationer och integritet bär dig genom ett flödande pass. Att närma sig yogan på kroppens villkor revolutionerar både frukten och förståelsen av den och förhållningssättet till dig själv. Förståelsen är hela tiden att allt är perfekt som det är och du guidas således utan ambition att nå någonstans mer än dit du naturligt når, utan att ombes uppleva något annat än det som i vart ögonblick upplevs, precis som det är. Detta lägger en oslagbart stabil grund för avslappning, inte bara på yogamattan, utan också i livet.

Läs mer om Organic Yoga på sidan 11 i nr 31 av Råne älvdals bygdetidning:
Just Nu! Nr 31 - mars 2014

Undervisar gör Jenny Maya Edlund, yogalärarinna sedan 13 år. Hennes undervisning bjuder glasklara instruktioner levererade med precision, känslighet o närvaro. Jenny Maya har undervisat kringresande internationellt sedan 2001, med bas i Stockholm, Köpenhamn och Skåne. Hon har även assisterat sin lärare Godfrey Devereux (www.windfireyoga.com) på yogalärarutbildningar i Spanien och Danmark. Organic Yoga har nu en egen liten studio i Överstbyn, Råneå Älvdal. Här erbjuds klasser, workshops, events, privatklasser och annat. Jenny Maya kan också bokas för klasser och events på andra platser.

Välkommen!